Bloggpaus

Tar en blogg paus, lång/kort? Det vet jag inte, kanske slänger in ett inlägg då och då.
Men känner just nu att jag inte hinner alls, har så mycket för mig nu att jag knappt hinner andas.

@Skolan

Sitter i det dagliga fängelset! haha det nya ordet;)
Ska se om min syster vill rida idag, som hon inte har gjort på länge. Jag ska iallafall åka och ta grönt kort idag! Första kursen, så jag hinner inte rida, och kanske hinner blogga lite sen;)

NattiNatti

Ska strax bege mig ner under täcket! Ska ba lyssna lite till på musik;)
Var nere och tog in Amigo förut, tog mobilbilder, men det är ju kolsvart ute så ingen ide att lägga upp.
Är verkligen apdålig på att gå och lägga mig.. Har räknat ut att inatt kommer jag sova ca 8 och en halv timma, yaay! På lovet sover jag typ 10timmar minst.. hehe och skoldagar typ 6-7 timmar, och orkar sporta och allt, känner att jag måste bättra mig ett snäpp.. Ahja godnatt!

Snack hit och dit

Är irriterad till tusen just nu. Hur man en förklarar för alla så förstår dom inte, det är ingen idé. Men samtidigt så blir man sur för att dom snackar bubbla?

Alla som skriver på internet "Hästen har gjort jobbet, den borde få priset".
Tro vad ni vill, men hade inte en ryttare suttit på den hästen som vunnit EM guld så hade den inte hoppat den speciella banan och vunnit.
Hästar kan inte gå upp på scenen och ta imot priset samt hålla tal.
Och alla ni som skriver allt det här? Ni har ingen aning om ett enda skit om hästar, så varför tro att ni är något och inte bara erkänna att Roffe fick mer rösten än eran "Hellner".
Roffe rules och blev Jerringprisvinnare, that's the way it is.


GBG HORSE SHOW

Mamma ska försöka fixa biljetter till mig och en kompis. Haha nejnej, inte sent alls;)
Nu blir det bara att spara lite pengar! Inte sent det heller.. Haha wish me good luck!

Ännu en Tisdag avklarad! L.Y.C.K.A.

Hatar Tisdagar, bara massa tråkiga lektioner och en lång dag :( fuu..
Amigo ska stå idag, han har ridits 2dagar i rad nu, ganska lätta pass, men han får ändå stå. Jag har jätte ont i knäet av en mystisk anledning! Åh blir så trött..
Måste även skaffa lite nya bilder känner jag..
Tagga grönt kort imon!:D Kurs 1 av 4. Hoppas jag klarar de;) haha det är ju så dyrt.. 850kr :o
- Sjukt gulligt täcke!

Amigo - 16 Januari

Idag gick allt lite fortare än jag tänkt mig. Det var mockat i boxen och vattnet var utbytt, så behövde bara fylla 3påsar hö + 2 havre spannar. Det gjorde jag det första jag gjorde när jag kom till stallet. Sen red jag ut i ca 30-40 min, red till en strecka som man kan träna på fram och tillbaka, så där red jag i skritt-trav-galopp. Började böja och ställa samt flytta från sida till sida i skritt, i trav+galopp ökade jag och minskade farten. Amigo var super duktig och gick jätte fint idag!
På hemvägen går vi förbi en paddock där en vit islandshäst travar runt. Amigo får värsta dampet och travar+studsar (samtidigt) på stället, la till ett litet bocksprång här & där HAHAHAHA JAG TYP DOG vad pinsamt det var.. Och hon som red sa ngt typ som: Oj vad uppstressad han blev då, och så skratta hon... hahah en pucko häst är han♥ Och så höll han på hela vägen hem... Han typ vägra gå normalt och skritta :o hahah, och svansen RAKT upp i vädret! Suck, typiskt araber...

Tagga stressad dag!

Oh du vilde, kommer vara helt slut när jag kommer hem!
Först nu så ska jag till skolan, slutar halv två, sen tar jag bussen direkt till stallet och måste rida i jeans..
Ah, behöver rida ca 45 min idag, tror jag rider ut. Det får vi se! Sen fixa allt i stallet och snabbt åka/gå hem för att äta! För jag ska nämnligen ha fotbollsträning ikväll.. Så jag kommer inte kunna blogga för en nio/halvtio idag, det får ni nöja er med tyvärr. Kramkram!

haha dagens!

Medans jag väntade på att ponnyakuten skulle börja så kollade jag in lite klipp på SVT. Och hittade lite ifrån Stockholm horse show. Där red dom typ som "riddare" och en av kommenterarna säger såhär (kommer inte ihåg exakta ord, men ungefär): Han hejar jag på, dagens snyggaste (sen tar det några sekunder, så säger hon .. häst .. ) Haha tror hon kom på i efterhand vad hon sagt;)

Inte långt kvar nu! Några timmar ba...


Amigo - 15 Januari

Red ut i ca 30min med småtjejorna som sagt. Skrittade och travade lite en gång. Marken var sten frusen så det gick inte att göra så mkt .. :(
Men vi hoppas på att det blir varmare och så ska jag påbörja bygga muskler. Behövs.......! Och så ska jag försöka få han klippt också.
Har något tråkigt att meddela. Funderar på att ha en bloggpaus ett tag. Känns inte som att jag rider tillräckligt mke nu och rider för enkla pass och tråkiga uteritter som ingen vill läsa om. Sen har min dator med photoshop krashat så kan inte fixa lika mke outfit osv. Men vi får se!

Söndag

Sov hos Annie inatt, tog en promenad hem nu på morgonkvisten. Precis bytit om, och strax ska min kära bror köra ner mig till stallet så blir det uteritt med småtjejorna och shettisarna! Paddocken är ganska frusen så A sa att jag kunde rida ut med dom istället:) Lite sällskap tackar man ju inte nej till! Kameran har min syster så den slinker inte med.. Men kanske kan knäppa lite mobil kort;)
Nu vet ni det! Ha det bra :)

Inte alls..

Man blir inte alls lite sugen på att galoppera här, nejnej.. :(

Bilder

vaknade vid tio, fixade mig, åt och tog en promenix ner till stallet med Challe! Helt underbart väder ute kan jag säga! Longerade inte p.g.a att Challe inte ville sitta fast själv utanför paddocken. Och vill inte att han ska springa lös, för han "kan" smita. Här har ni lite bilder! Enjoy!
Nöjd hund efter en promenad!

Whoopwhoop

Kameran ligger på laddning! Imon när jag vaknat och allt så sticker jag och hunden till stallet, tagga bildbomb! :D
Ska nog även longera Amigo imon:)

vilavilavila

Idag när jag fick sluta tidigare pga inställd lektion, vädret är på topp och jag är riktigt sugen på att rida så har jag bestämt att han ska stå. Haha...;) Han han har gått Ons-Tor denna veckan, så han får gå Lör-Sön också. Ska rida lite lugnt imon (igen) för på söndag ska han ridas ett litet pass i paddocken av A.
Åker nog ner ikväll och fixar alla små sysslor, eller så gör mamma/syrran det. Har ingenaning om det kommer bli uppdatering ikväll, ska a ta det lugnt, är ganska trött också. Får se om jag får någon lust.

Amigo - 12 Januari

Imon är det förresten fredag den 13:onde... Se upp!

Idag kom jag till stallet vid fyra. Bytte om och tog in Amigo direkt. När jag sadlade hörde jag kvicka ponnysteg utanför på assfalten. Sprang lite snabbt ut och kikade, och där red Agnes! Så jag ringde henne så hon väntade på mig och så red vi ut i ca 40min. Skrittade + travade (2-3) gånger. Amigo var som igår, full med energi! Bockade två gånger .. ;) Ah det är bättre än att han släpar benen efter sig iallafall! :D
Tänkte klättra idag och påbörja bygga muskler, men det regnade hela förmiddagen så den "gräs" backen jag tänkte klättra i hade bara vart hal. Så det blev inget med det :p

Bilden är inte tagen idag, för det är ingen snö.


Skolan förstör allt!

Kom hem för en stund sen, åt snabbt + duschade. Och NU är jag klar för kvällen. NU har jag tid att blogga. Klockan halv sju? Inte så farligt igentligen (kan man tro). men har lixom inte vart hemma sen sju imorse + att jag red efter skolan en kortis + att jag inte behövde mocka för det var redan gjort. Slutar otroligt sent varje dag! Blir vansinnig.
Hade jag ridit normal längd på ritt + fixat alla sysslorna i stallet på min vanliga tid, så har jag räknat ut att jag kommit hem kl åtta ikväll, och efter det skulle jag ätit + duschat + bloggat, sen skulle klockan hunnit bli nio/halv tio. Hur mycket tid skulle man kunna ägna med kompisar klockan nio/halv tio på kvällen? Typ dags att gå och lägga sig vid tio/halv elva för att orka upp dagen efter till ... CPCPCPSKOLAN.
Har ju i och försig valt att ha egen häst. Men nu hinner man ju inte änns rida innan de blivit mörkt? Hur kul är det varje dag? STOR FET DISS TILL SKOLAN !!!! Det är helt okej med långa skoldagar när det blivit ljust på kvällarna och klockan typ är sju? Hur mysigt som helst att rida då, i värmen en härlig sommarkväll där solen strax går ner, underbart kallas det. Men att rida i mörkret + behöva frysa, det vill nog ingen? Och allt är skolans fel. Hur många gillar skolan lixom? Men den är endå viktig. Kanske alla hade tyckt om den mer om det hade vart typ 3timmar om dagen? INTE HELA ENS DAG SÅ MAN INTE HINNER GÖRA NÅGONTING.

Förlåt om detta blev lite flummigt. Är bara så J**** sur just nu och behövde skriva av mig. Tack för att du läste iaf;)

Varför dålig uppdatering?

Jo. Igår när jag var i skolan kände jag min väldigt trött och yr. Höll seriöst på att somna och min syn blev suddig iband. Sen sa en kompis "Gabbi, kolla din hand!". Ja, då var min hand blå... Trodde först det var blyerts bara. Men när jag slutade så hade det blivit värre. Kom hem, tvättade händerna mega mycke, fortfarande blåa. Hade inte ont eller någonting. Mina händer var bara kalla.
Kom iaf hem, drack lite Oboy och somnade till en film. Sov i 2 timmar, från typ 16-18. Vaknade till, åkte till stallet och fixade allt, kom hem, åt och somna som hur gott som helst, igen. Vaknade imorse och då såg handen bättre ut, lite smått blå och blek. Gick till skolan och mådde jätte bra. Frågade min NO lärare vad det kunde vara, hon babbla om massa och jag fatta nada. Sen tyckte hon att jag skulle gå till vårdcentralen istället för att gå runt och oroa mig, och för att inte hon skulle oroa sig (Hon kom aldrig fram till vad det var, bara gissningar). Så ja och en kompis gick dit idag.
På vårdcentralen kände dom på mina händer, och dom tyckte dom var kalla. Dom var inte blåa, det hade lagt sig, men dom var mycket bleka. Och så frågade dom mycket om mina sporter + om jag äter nåra mediciner vilket jag inte gör. Är helt frisk och sportar, så dom tyckte det verkade konstigt. Visade dem en bild hur dom såg ut igår och dom tog mig direkt till en sal där dom tog blodprov samt blodtryck. Fick sitta och vänta i kanske 10min. Dom kom ut och sa att jag mådde jättebra och inget var fel, men jag ska ändå träffa en doktor om typ 2-3 veckor + att dom ville ha mammas mobil nr så dom kunde ringa henne!? Så jag fick lite panik och det såg sköterskan på mig. Men hon sa att jag inte skulle oroa mig och tänka på att ha vantar. Gick helt skräckslagen tillbaka till skolan, men blev snabbt tillbaka till mitt normalbeteende.
Åkte hem direkt efter skolan och åt. Sen körde mamma snabbt ner mig till stallet så jag skulle kunna rida innan det blev mörkt, vilket jag gjorde. Så jag har helt enkelt inte hunnit blogga.
Såhär såg min hand ut igår:
På vårdcentralen:

Amigo - 11 Januari

Shiiiet säger jag ba.. Idag var Amigo full med energi! Han sprang och sprang och ville knappt skritta.. Var ute i ca 25 min ba, travade lite och galopperade en gång. När han galopperade ville han verkligen öka, så jag lättade lite på tyglarna,det tog 3 språng... sen bocka han! Haha men det var askul! Han bockar ju inte så högt heller, fast med mycket tryck i. Sen bocka han typ 3 gånger på raken och var jätte taggad! Så vi lekte ba lite idag, imon blir det klättring för hans rumpa! ;)
Efter ridturen gav jag honom lite slickgodis, haha var bara tvungen att fota! Så här kan man också se ut, enligt Amigo:
Vi har den gröna burken:
Förklarar varför det vart dålig uppdatering i ett separat inlägg, Nu ska jag läsa alla mina bloglovin inlägg!

mockamockamocka

Har vart nere hos Amigo och mockat, för er som ville veta det..
Skrev för ett tag sen att jag hatar att mocka. Det är faktiskt så att det går perioder för mig, för nu älskar jag det! haha, och dessutom tränar man magen:) Great!


Hiss!

Hissar verkligen täcken till .. Hundar! Stora som små, hur gulligt som helst!
Själv har våran hund 2-3st, och jag avlider så fort han får på sig dom, så sött!
Bild från hööks:
Våran Challe:  (eller ah, min brors hund, men vi bor grannar så ah;)

Första skoldagen

Var i skolan idag. Slutade tjugo i tre och kom hem ca tre. (Fick en kommentar av Nora, tydligen tog vi tre bussen och kom hem halv fyra.. Och nu kommer jag ihåg att vi slutade tjugo i tre, just då bussen gick..) .Pga en grej så ska jag interida idag, skulle ha tränat fotboll men det blev inget av med det heller. Får se om jag bara hänger med till stallet sen, troligtvis inte. Nu ska jag sova, så ingen uppdatering för en "kanske" ikväll. :/

Behöver jag säga mer?


vila var ordet!

Idag ska Amigo vila, det förtjänar han verkligen! Ska bara ner och fixa i stallet idag.
Onödigt inlägg;)

Hastnet vs Bukefalos

Enligt mig.. Hastnet, mycket enklare när man ska leta häst på nått sätt, och snyggare design och så. Sen har bukefalos mycket bra texter och forum, så dom är bra på olika sätt;)
Nått ni inte visste var att det var jag som hittade Amigo på nätet i vår familj. Satt hemma en eftermiddag, ganska så dåligt humör för att den andra hästen vi kollade på inte gick igenom besiktningen. Kollade på lite andra hästar, började med hastnet men hittade inget. Gick vidare till bukefalos, och på 2-3 sidan hittade jag Amigo. Ett bra pris för vår familj och en d-ponny. Det var det första jag tänkte på. Kollade på bilden, hur söt ponny som helst! Kollade även på filmen och Amigo var jättefin tyckte jag! Perfekt kroppsform och hoppade fint, samt fina steg. Ringde mamma direkt! Det första hon sa var: Hur gammal är han? Ja kollade självklart, och ah .. ja blev tyst en stund.. "Mamma.. han är fyra". Hon var lite tveksam, men hon lovade att kolla på annonsen när hon kom hem.
Det slutade med att vi åkte och "tittade" på honom. Och första gången jag såg honom så stog han där färdigsadlad i stallgången och ville bli riden, utav mig! Minns det första jag sa om honom: Gud va söt!

Det blev disskutioner hit och dit, vänner & familj. Men vi valde Amigo tillslut!
Första intrycket tyckte mamma var viktigast, och hon sa att hos Amigo så strålade jag mest.
Kan säga att en annan häst vi kollade på klappade jag inte änns. Ägarna frågade om jag ville rida, men jag sa nej så det var bara syrran som red.

Amigo - 8 Januari

Idag var jag nere i Kba med Annie som hoppade clear round. Sen efter det gick jag ner till stallet och mockade, fyllde höpåsar, fixade havrespannar, bytte vatten och soppade. Började putsa en sadelgjord och då slog de till i skallen på mig. Det som hände igår, la jag bara bakom mig. Men förut så blev jag sur på mig själv för 2minuter och tänkte: Nä, detta måste jag fixa! Kan inte bara smita ifrån problemen? Så jag red en halvtimma i paddocken idag;)
Lindade hans ben för skojsskull,  och när jag satte upp så längde jag stigbyglarna och bestämde mig för att rida ett kort med jobbigt dressyrpass. Red Amigo från skritt (efter uppvärmningen såklart) till trav i form och tänkte jättemycket på framåtbjudningen. Ställde han inåt och jobbade på volter med mycket ben, minska och förstora volten hela tiden. Så höll jag på i trav i 10min sen galopperade jag ca 3varv runt den lilla paddocken i båda varven. Tänkte jättemycket på att öka och krävde ingen form, och ponnyn gick kanon! Amigo har vart så duktig idag! Gårdagen är fixad och den går att glömma bort nu;)
Sen efteråt putsade jag mina chaps, ridskor och magplattan. Duktig jag är! Så idag blev stallbesöket som skulle gått på 30min ... 2 ½ timma ;)

Visste ni att..

.. Jag, Annie & Nora har sovit med sovsäckar i höet? (i Noras stall)
Ett riktigt minne från den natten, helt galet!

Kungsbacka Ridklubb

Imon följer jag med Annie som ska hoppa clearround på KRK. Någon mer som ska dit och hoppa/kolla? Var där idag med henne och kollade från 90cm-110cm ungefär. Älskar att kolla på tävlingar! Kan sitta och bara kolla i 7386378638miljader år! Fast det bästa hade nog vart att tävla själv...


gästbloggning, jatack!

Har precis skickat iväg en gästbloggning! Älskar verkligen att gästblogga:)
Vill ni att jag ska gästblogga just på eran blogg? Bara att kommentera och fråga! Ställer gärna upp! :D

Hiss!

Har gått och kärat ner mig i färgerna mörkrosa och turkost. Fy F*N va fina!

Amigo - 7 Januari

Idag gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig, och tänker inte ta upp det. Bara att glömma av och imon tar vi nya tag! Men så är det när man har unghäst och det får jag ta.
Sitter just nu och dricker te, släppte ut och tog på shettisarna täcken imorse samt fodrade. Tog en lugn och go promenad hem också. Nu ska jag ta det lugnt hela dagen! Mjukis outfiten är redan på;) ~hejhej långöra!

Ett icke hästinlägg

Busigt va? På en häst blogg?;) hihi..
Vill bara lägga ut ett litet bildbevis till Annie att ja äter piggelin:)
Bjuder på bilden..

Typiskt mig..

Ah, men nu tänker jag inte byta design på ett tag:) hade jag tänkt.. hehe;)
vad tycker ni om den nya? Hiss/Diss?

Den ska se ut så här:
Gör det inte det, klicka på f5 :)

Vila

Amigo vilade idag, imon ska jag rida i paddocken tänkte jag. Ska träna och göra lite övningar med bommar och möjligtvis upphöjda bommar.
Jag är förövrigt jätte irriterad nu.. Jag har träningsvärk, men jag har inte gjort någonting som man borde få träningsvärk av? suck. Sorry för dålig update annars, blir bättre imon, möjligtvis lite ikväll. Har de bra!

Amigo - 5 Januari

Vart ute och skrittat för det mesta i 2timmar & 15min ganska exakt. Vi travade kanske 4 sträckor och galopperade 2, jag tog det väääldigt lugnt. Så idag har han fått lite muskelträning!;) Har inte så mkt mer att skriva. Vet inte om det kommer bli så bra update ikväll, vi får se!
Även när jag skulle ta med kameran så självklart var batteriet dött.. så inga bilder idag :(

Var är snön?

Det har ju inte vart någon snö denna vintern? Jo lite kom det en dag, men inte så man kan åka pulka direkt? Heheh ja... pulka.. LOVE IT
Ganska skönt att inte behöva brodda och så, men det blir ju så fina bilder med hästarna i snön! Och jag älskar att rida i snön om det är på t.ex en äng, fast jag hatar kylan och isen. Det kan vara varmt men även vara snö och ingen is? hah det hade vart något ..
Sen så tänker jag mig för när jag rider ut och det är halt, jag är inte rädd, men tar inga risker för jag har nämligen gått omkull 2gånger på hal is med en häst, och det räcker tycker jag.
Bild på Tintin & Spexet i snön.

Planer för dagen!

Idag är det tänkt att jag ska rida med Annie & kanske Lollo.
Just nu sitter jag iallfall och äter frukost, hade tänkt att jag skulle ut och springa såhär på morgonkvisten. Men eftersom att jag ska rida också så tar jag en promenad ner till stallet istället (ca 1km).
Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så jag kan knäppa lite nya kort! :) Måste bli bättre på att publicera mer nya kort.. haha! Fast det hade ju vart lättare med en systemkamera .. <- Läste du det mamma? hehe hon läser nämligen min blogg;)

Reklam

Gör lite reklam för min bästis som jag nyss gjorde en header åt!
Kika in vetja:)
www.moaaaslife.blogg.se

Shiit..

Kan inte vara mer stressad! För en halvtimmasen hade jag inget att göra och satt å spela på mobilen.
Nu kommer allt på en gång! Har 2st datorer i sängen + en mobil.
Data 1= Hjälper Annie med bloggen + meckar med min.
Data 2= Gör en header till Moa!
Mobil = Messar med Nora om var vi ska gå på hästgymnasium tillsammans.
Lifes great!

...

Varför ser bloggen ut såhär från mobilen?:o nu blir jag trött på det här ..


Bilder + Film

Annie fotade häromdagen. Här har ni lite att kika på:)

Världens finaste
Och nu.. dagens failbild, hahah döööör!

Avslutar med en liten film:)

Amigo - 4 Januari

Vill helst inte tänka på hur vädret har vart det senaste dygnet.. Det och blåst och stormat hela dagen! Och inte lite heller? nepp, så det gick inte att rida idag. Syster frågade om hon fick rida imon, har snackat lite med Annie om imon, men vi får se.
Är inte helt nöjd med designen än, men kommer förmodligen småpilla lite med koderna;) Vad tycker ni om den?:)
| Bild som Annie tog, gullig va?:D kommer mer sen när jag redigerat klart:)
v

Dagen!

Just nu sitter jag hemma hos Annie! Var med henne och fotade/filmade på ridskolan när hon hoppade Baileys, man blir denna gången inte lite sugen på att skaffa systemkamera heller... MÅSTE SPARA PENGAR! Det får bli nyårslöftet;) Det gick bra för dom, läs mer om de på hennes blogg;)
Imon vet jag inte hur det blir med Amigo, det får vi se då!

Amigo - 3 Januari

Idag har Amigo får vila. Det har regnat och varit ganska grått ute, sen är det ju början på veckan så jag skippade ridningen idag och rider troligtvis imon istället och hoppas på bättre väder!:)
Just nu ligger jag på min säng och väntar på att Annie ska ringa, och har gjort hela dagen... Men ah, ska kanske sova hos henne och hänga med henne till ridskolan (om hon ska rida lektion med lektionshäst vilket inte är klart än).
Hittade en bild ifrån ridlägret på Toleryd i somras, minnen ♥

Presentation - Mr Amigo

Kör även en liten presentation om Amigo!
Amigo heter igentligen Mr Amigo, men vem orkar skriva det hela tiden.. hehe;) Han kallas allafall för Amigo. Han är fem år gammal och är en korsning av Connemara/Arab (svensk ridponny) ca 147 i mkh (inte mätt). Han är en envis liten skit som är hur go som helst! Lät de konstigt? Det är iallfall sån han är:) I ridningen har han inte tänkt framåt ett tag nu när man rider i paddock/manege, men det är det ändringar på! Han är jätte duktig på att hoppa med rätt ryttare på ryggen. På uteritten är han jättepigg med rätt sällskap. En ponny jag tror kommer att komma långt, och jag har 5 år på mig att tävla han, så vi har ingen brådska just nu;) Satsar på att komma ut och tävla lite clear rounder i sommar. Amigo fick vi i April 2011.

Presentation - Gabriella

Hej! Kör en lite sen presentation om mig, har aldrig riktigt kommit igång med en, men nu tyckte jag att det var dags!:) Jag heter Gabriella Karlsson och är 13 år (fyller 14 i sommar). Jag bor i lilla söta Hällesåker som ligger lite utanför GBG och stor trivs. Går i skolan i Lindome och åker buss dit & hem varje dag. Jag har exakt 950m att gå till stallet som Amigo står i nu, och det tycker jag är lagom, tar max 15min att gå. Jag har ridit i ca 7-8 år och har aldrig haft någon "paus" utan det har rullat på sedan dess! Har haft upp mot 10st medryttar hästar/sköthästar under åren, 2 foderhästar, gått på ridskola 2 år och nu har jag då egen häst. Ridningen har lockat mest för mig inom sporten, och det finns inga beskrivliga ord hur mycket jag älskar denna sport, djuren och allt!
Jag spelar även fotboll i Lindome GIF f-98 och har gjort sen i höstas. Stor trivs på fotbollsplanen också! Har ett fantastiskt lag med helt underbara kompisar & tränare. Hoppas jag fick med så mycket som möjligt om mig! Annars är det bara att fråga:)

Svensk Ridsport AB

Gick in på Svensk Ridport på fb och kollade lite på produkter. Hittade lite nytt med "blingbling" och pärlor, supersött! Men hur länge håller det på ett par lindor?;) Kanske om man tar väl hand om dom och bara använder på tävlingar, men annars hissar jag det rejält! Älskar blingbling :D

Nya ridbyxorna

Tog mig i kragen såhär på kvällskvisten och fotade mina röda ridbyxor som jag fick i
julklapp! Supersköna och inte hårda och obekväma som nya ridbyxor brukar vara!
Tumme upp (y)

Amigo - 2 Januari

Läskigt att skriva "Januari" ..
Idag följde min kära kompis med mig till stallet. Jag red Amigo i paddock ca 45min.
Passade på att ta några skutt medans småhinder stod framme:) Amigo hade förövrigt
överskottsenergi idag .. Och så sköt några typ smällare så han lyssande inte alls på mig
men han var ändå rolig att rida;) Det är han alltid!
Ska passa på att nämna en sak. Nu när han är fem så kan vi ju rida lite mer, och jag
tror att hans schema ska få bli fyra varierade pass i veckan (uteritt, paddock osv) + 1
dag skritt (ute på hårt underlag). Great huh? :D

Bloggtävling hos ~ponnynceline

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Grönt kort, ja tack!

Hur grymt är det inte att jag äntligen ska ta grönt kort?:D
Skulle igentligen blivit i höstas.. hehe men det gick ju som det gick:)
Jag, Annie och Nora ska iallfall gå tillsammans, roligtroligt!
850kr.. Förut var det tydligen 65? mygoood vad dom har höjt priser :s

Visst är mitt gosedjur gulligt?;)


Just det!

Stort grattis till Amigo som räknas som femåring idag! :D

Första inlägget, 2012!

Ligger fortfarande i sängen hos min kompis och klockan är kvart över fyra. Tror inte att de blir nån ridning för mig idag.. Får helt enkelt rida imon!

Gott nytt år på er förresten!